Invitation til Feinsmækker - messen for livsnydere i skønne omgivelser på Æbleblomst gård i Allerød.

Som noget helt nyt, og anderledes kaster vi os ud i Feinsmækker med mulighed for at sælge og købe alt mellem himmel og Moder Jord, men som dog skal være af god kvalitet eller en anderledes oplevelse/item.

På livsnydernes marked kan du opleve og sælge feks. blomster, øko mad og vin, møbler, hobbyting, antik, nødder, katte/hunde ting, brugskunst, lys, rideudstyr, frugt og grønt, keramiker, glaskunster, Buddha figurer, metervarer, bøger, slik, honning og marmelade, tøj og sok, drikkevarer, men i bund og grund alt hvad fantasien kan rumme.

Men du kan også opleve og sælge noget indenfor den spirituelle og åndelige verden, i form af readings, afdøde kontakt, healing til mennesker og dyr, dufte, kurser mm, der er også et meditations område hvor børn og voksne kan meditere med og uden guide.

Vi holder

Høstmarked d. 10 oktober 2021, kl. 10-17 er rykket grundet vi er lidt nervøse for regnvejr, og rykker dato sikkert til 2. weekend i nov og så vil det blive indendørs - vi arbejder på en spændende løsning

Feinsmækker 2022

Forårsmarked den første søndag i maj

Sommermarked den første søndag i Juli 2022, klokken 10-17

Der er gratis entré for alle besøgende, samt gode parkerings forhold. 

Vi glæder os til at høre fra jer.

Mvh Teamet fra Æbleblomst Gård


En stadeplads koster 4000 kr., men hvis du bestiller plads til både høst- og julemarked koster stadeplads kun 5000 kr. for begge gange.

Se de fine billeder af Æbleblomst gård herunder