Claus Hancke foredrag d.12 maj

100,00 kr.

Claus Hancke foredrag d.12 maj kl.19.00

D.12 maj kl. 19.00 Super SPÆNDENDE foredragsholder af læge Claus Hancke om hvordan du holder dit immun forsvar i top.

Claus taler om hvordan du holder dit immun forsvar oppe i en Corona tid, der er plads til spørgsmål. Også her vil der være heste show og mulighed for at besøge atelier og støberi.

Om immunforsvaret i en coronatid

Hvorfor gik det så galt?

Kunne vi have undgået frygt, nedlukninger, isolation, mundbind og testninger?

Lær om dit immunforsvar, og hvad du kan gøre for at undgå at komme i farezonen hver vinter, når influenza- eller corona-sæsonen hærger igen.

Du får en gennemgang af immunforsvarets vigtigste funktioner og en række råd og tips om, hvordan du klarer dig igennem næste vinter.

 

Efter pausen får du en grundig gennemgang af en af de ting, vi ikke må mangle, når epidemien raser, nemlig  D-vitamin.

Efter foredraget ved du, hvordan vi får D-vitamin og hvilke funktioner, det har i kroppen.

 

Der vil være rig mulighed for at få besvaret dine spørgsmål.

 

 

Claus Hancke

Speciallæge i Almen medicin

 

Claus Hancke blev læge som 26 årig i 1974 fra Københavns Universitet.

Var efter hospitalsuddannelse alment praktiserende læge i Helsinge i 10 år og fra 1988 privatpraktiserende læge i Kgs. Lyngby med orthomolekylær medicin som hovedområde.

Stiftede i 2000 Danmarks første Institut for Orthomolekylær Medicin, som han drev indtil 2017.

Har videreuddannet sig i bl.a. USA indenfor Orthomolekylær Medicin og EDTA-behandling, og er siden 1990 Diplomate ved International Board of Chelation Therapy. Han er formand for Scandinavian Board of Chelation Therapy samt medlem af Sundhedsstyrelsens Råd vedrørende Alternativ Behandling. Han har været initiativtager til og arrangør af Health-Trends-kongresserne i København, er Fellow of American College for Advancement in Medicine (www.acam.org) og medstifter af Dansk Selskab for Orthomolekylær Medicin (www.dsom.dk), borgerrretighedsbevægelsen MayDay (www.mayday-info.dk) og Vitalrådet (www.vitalraadet.dk). Har skrevet flere videnskabelige artikler, har undervist i 10 år på Lægeforeningens kursus for Praktiserende Læger, og er en flittig skribent og foredragsholder.

 

1
+
Tilføj til kurv