program 2022

GRATIS billetter til Øksnehallen i København.

Her i weekenden lørdag og søndag er jeg lige der sammen med mit super team hvor du kan vinde kunst for 10.000 kr. vi servere en lækker kop Nespresso kaffe, så vi kan bruge lidt tid sammen og tale om værkerne, her er vi i område nummer 94. Der er nyt spændende katalog, og nye værker.

Åbningstider: KUN lør kl.11-18.00 og søn kl.11-17.00.

Øksnehallen i København link til gratis billetter nederst på denne side

Eventyrlig kunst på Fyn.
Jeg er med på Eventyrlig Kunst i Bogense nu på fre lør og søndag - jeg er der selv om fredagen og så vil Kathe tá imod jer de andre dage. Det er område nummer 43 vi er på.

 Åbningstider: fre kl.14-19.00 lør kl.11-18.00 og søn kl.11-17.00

- OG som altid unika skulpturer - KUN een af hver skulptur, ej heller benytter jeg, mig af den gamle tradition at jeg kan skabe 8 af den samme skulptur og kalde det unika.

Husk endelig at spørge der hvor du beslutter dig at købe din skulptur om det ren faktisk er unika.

Smil fra Lina

OBS Mange har spurgt efter en oversigt på hvornår der er bronzestøbning og udstillinger, den kommer her:

Bronze støbning med publikum, heste show samt omvisning i Stille & SkulpturParkFonden er:
D. 25. juni
D. 22. oktober begge gange ca kl. 12.00 info kommer når vi nærmere os dagene.

----------

D.12 maj kl. 19.00 Super SPÆNDENDE foredragsholder af læge Claus Hancke om hvordan du holder dit immun forsvar i top, han taler om hvordan du holder dit immun forsvar oppe i en Corona tid, der er plads til spørgsmål. Læs mere om Claus Hancke nederst på siden

----------

D.30 maj - 13 juni Filosoffen - Odense

----------

D.24-26 juni Art Nordic

---------- 

D.12-14 august Creative Mind - Roskilde

 ----------

D.22-29 september Havarthigaarden - Holte og her vil spændende foredragsholder Claus Hanke komme med et andet spændende foredrag.

 ----------

D.18-20 november Bernstorff Slot

----------

FRIBILLETTER

Hent dine gratis billetter her:

Hent dine gratis billetter her: https://www.creative-mind.com/billetsalg/
Du skal bruge denne kode : Lina1010Mere om foredraget:

D.12 Maj kl.19.00 Claus Hancke Speciallæge i Almen medicin foredrag

Om immunforsvaret i en coronatid - Hvorfor gik det så galt?

Kunne vi have undgået frygt, nedlukninger, isolation, mundbind og testninger?

Lær om dit immunforsvar, og hvad du kan gøre for at undgå at komme i farezonen hver vinter, når influenza- eller corona-sæsonen hærger igen. Du får en gennemgang af immunforsvarets vigtigste funktioner og en række råd og tips om, hvordan du klarer dig igennem næste vinter. Efter pausen får du en grundig gennemgang af en af de ting, vi ikke må mangle, når epidemien raser, nemlig  D-vitamin.

Efter foredraget ved du, hvordan vi får D-vitamin og hvilke funktioner, det har i kroppen.

Der vil være rig mulighed for at få besvaret dine spørgsmål.

Claus Hancke blev læge som 26 årig i 1974 fra Københavns Universitet. Var efter hospitalsuddannelse alment praktiserende læge i Helsinge i 10 år og fra 1988 privatpraktiserende læge i Kgs. Lyngby med orthomolekylær medicin som hovedområde.

Stiftede i 2000 Danmarks første Institut for Orthomolekylær Medicin, som han drev indtil 2017. Har videreuddannet sig i bl.a. USA indenfor Orthomolekylær Medicin og EDTA-behandling, og er siden 1990 Diplomate ved International Board of Chelation Therapy. Han er formand for Scandinavian Board of Chelation Therapy samt medlem af Sundhedsstyrelsens Råd vedrørende Alternativ Behandling. Han har været initiativtager til og arrangør af Health-Trends-kongresserne i København, er Fellow of American College for Advancement in Medicine (www.acam.org) og medstifter af Dansk Selskab for Orthomolekylær Medicin (www.dsom.dk), borgerrretighedsbevægelsen MayDay (www.mayday-info.dk) og Vitalrådet (www.vitalraadet.dk). Har skrevet flere videnskabelige artikler, har undervist i 10 år på Lægeforeningens kursus for Praktiserende Læger, og er en flittig skribent og foredragsholder.

 

  • ·   Vælg den billet du ønsker ud af de 4 valgmuligheder, derefter tryk på køb billet